This is Performance
This is Performance crop
Performance

Je visie omzetten in actie met OKR's

Upgrade je bedrijfscultuur en prestaties.

Een snel veranderende wereld vraagt om wendbare organisaties. Zo kan je continu inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen en omgaan met disrupties. Een organisatie moet duurzaam, gelijkmatig en voorspelbaar met veranderingen bezig zijn. Veranderen moet dus onderdeel zijn van de organisatiecultuur en ingebed zijn in de dagelijkse praktijk. Daarvoor heb je niet alleen duidelijke doelen en een scherpe visie nodig, maar zeker ook de juiste mensen. Voor ons maken mensen de teams en teams maken de organisatie.

Performance Team

Doelgericht veranderen kan je leren

Sta je aan het begin van een agile transitie of is die vastgelopen? This is Performance helpt je graag op gang. Want veranderen en doelgericht bezig zijn kan je leren. Samen geven we je organisatiecultuur en performance een upgrade.

Aanbod

Performance What We do
Performance What We do crop
Performance

This is what we strive for

Samen sterk. Jouw doel is ons streven.

Visie performance

Flexibiliteit en toekomstvisie

Het vermogen van een organisatie om flexibel en klaar voor de toekomst te zijn, hangt af van verschillende factoren. Dit begint met het formuleren van een scherpe visie en duidelijke doelen. De volgende stap is de overgang van strategie naar executie, waarbij tussentijds de voortgang wordt gemeten en doelen waar nodig worden bijgesteld. Hierbij is het essentieel dat teams vanaf het begin worden meegenomen in het traject. Effectieve communicatie, samenwerking, co-creatie en betrokkenheid zijn cruciaal in dit proces.

wendbaar autonomie

Wendbaarheid en autonomie

De autonomie van teams en medewerkers speelt een belangrijke rol in de wendbaarheid van de organisatie. Medewerkers moeten de vrijheid en verantwoordelijkheid hebben om zelf beslissingen te nemen en acties te ondernemen zonder voortdurende directe supervisie. Het is belangrijk dat organisatieveranderingen niet disruptief zijn, maar juist afgestemd op de cultuur van de organisatie. Verandering moet worden gezien als een continu proces. This is Performance biedt handvatten om op een duurzame manier met deze veranderingen om te gaan, waarbij het doel is een transitie op eigen kracht te realiseren, zodat de afhankelijkheid van externe partijen wordt geminimaliseerd.

Performance how we operate
Performance how we operate crop
Performance

This is how we operate

Innovatie en samenwerking in actie.

Hard Soft skills

Harde en zachte kant van verandermanagement

Verandermanagement heeft een harde en een zachte kant. Het draait niet alleen om harde regels en afspraken, maar ook om menselijk gedrag en informele netwerken. Als je mensen niet meekrijgt bij verandering kom je namelijk niet vooruit. This is Performance pakt beide kanten integraal aan. Succesvol Performance Management kan immers niet zonder een strategie voor mensgerichte verandering.

Handshake Copy

Implementatie van OKRs in organisatieontwikkeling

Voor de vertaling en communicatie van strategie naar executie zetten wij Objectives en KeyResults (OKR) in. OKRs zijn bedoeld om inspirerend en uitdagend te zijn en leiden tot groei en verbetering. Het helpt om relevant te blijven in een snel veranderende omgeving. This is Performance heeft een exclusieve licentie voor het OKR-trainingsprogramma in de Benelux. Maar wij zijn meer dan een trainingsbureau. Wij zijn de autoriteit op het gebied van consultancy, advies en coaching bij organisatieontwikkeling en -verandering, gebruikmakend van OKRs. Ons doel is organisaties op een duurzame manier te helpen met het bouwen van sterke teams.
Book performance
Book performance crop
Performance

This is what we offer

Kwaliteit en service die jou vooruithelpen.

Compass performance

Implementatie van OKR in agile transities

Aan de hand van de OKR-methode hebben wij veel grote (agile) transities vormgegeven en begeleid. OKR staat voor Objectives (doelen) and Key Results (belangrijkste resultaten) en is ontworpen om doelen en resultaten binnen een organisatie te stellen en te meten. De methodiek wordt gebruikt door diverse toonaangevende organisaties, waaronder Google, LinkedIn, Microsoft en Uber. Ook steeds meer Nederlandse organisaties omarmen het framework.

Okr Gold Partner

Exclusieve OKR-training en certificering door This is Performance

This is Performance heeft de exclusieve licentie bemachtigd van het OKR-institute.org voor de Benelux. Tijdens ons trainingsprogramma leer je hoe je de juiste OKRs bepaalt samen met je team, hoe je ze formuleert en hoe je de voortgang zichtbaar maakt (measure what matters). Verder leer je hoe je de OKRs laat aansluiten op je organisatiedoelstellingen en -strategie en hoe je daar tussentijds op bijstuurt.

Boardroom OKR

Geïntegreerde OKR-Trainings- en certificeringsprogramma's

Het OKR-licentieprogramma is een belangrijke theoretische basis voor een succesvolle transitie. Als GOLD-partner van het OKR-Institute bieden wij vier certificeringen: Foundations, Practitioner, Leader en Professional. Wij bieden zowel incompany-trainingen, workshops en (offline en online) trainingen aan op basis van open inschrijvingen. Wij werken hierbij samen met onze partners Xebia Academy en Epic Agility.

Puzzle performance

Strategische samenwerking met This is Performance

Daarnaast bieden wij onsite consultancy, coaching en advies rondom (agile) organisatieontwikkelingen, waarbij de OKR-methode het uitgangspunt is. Je leert grote veranderplannen te ontwerpen, implementeren of revitaliseren. De OKR-methode is geen vervanging van bestaande frameworks, zoals het SAFe framework of LEAN. OKRs zijn de lijm tussen de elementen van de bestaande frameworks. Heb je nog geen vaste werkwijze? De OKR-methode biedt geschikte handvatten om deze in te richten. Het kan dus ook stand alone worden gebruikt. Binnen This is Performance is ruimschoots kennis en kunde aanwezig rondom strategische organisatieontwikkeling.

Performance how we connect
Performance how we connect crop
Performance

This is how we connect

Verbinden op onze unieke en effectieve manier.

Performance Jannemiek Jeroen

Een stel vakidioten met passie voor IT

We zijn onderdeel van th[is]. Naast onze divisie zijn er drie andere divisies: This is Development, This is Support en This is Creative. Samen zijn wij een stel vakidioten met passie voor IT. We doen uitdagende projecten bij toonaangevende opdrachtgevers, van start-ups tot mkb+ en multinationals, waaronder AkzoNobel, FrieslandCampina en Deutsche Telekom. 

Books stairs

Innovatieve oplossingen en carrièremogelijkheden bij This

Met onze jarenlange ervaring en expertise weten we het probleem van de klant snel boven water te krijgen en gaan we concreet aan de slag met schaalbare, geavanceerde oplossingen en methodieken. Wij zijn altijd op zoek naar performance-specialisten, ervaren consultants en OKR-trainers. Mensen die het anders willen doen. Die kicken op performance, verandermanagement, vakmanschap én veel werkplezier. En niet op strakke pakken, onnodige heisessies en dom uren schrijven. Bij This geef je je baan zelf vorm. Meer weten?