onze belofte this
Onze Belofte this crop

This is our code

IT moet en kan anders. Sneller, voordeliger en minder complex. Zonder onnodig overleg en bureaucratie, met meer passie en visie. Wij zijn gepassioneerde IT-vrienden die altijd op zoek zijn naar de beste oplossing samen met de klant. Nuchter in de omgang, tech-minded, recht op het doel af en altijd bereid tot dat stapje extra. Geen uitdaging is ons te gek. We leveren het project pas op als we trots zijn op het resultaat.

Ik geef het met een gerust hart aan ze over

“Ik beveel th[is] voor 100% aan. Er zijn weinig partijen die dit kunnen neerzetten en in stand houden. Het gaat en staat met de mensen die er werken. Ik laat het met een gerust hart aan ze over, omdat ze heel capabel zijn.”

Tom-RFC
Tom ParmentierFrieslandCampina
Team this

Wie we zijn

Gepassioneerde vakidioten, zo kun je ons het best omschrijven. We doen uitdagende projecten op het gebied van development, creative design, support en performance bij toonaangevende opdrachtgevers. Startups, mkb+ en multinationals, zoals AkzoNobel, FrieslandCampina en Deutsche Telekom. Met onze jarenlange ervaring en expertise weten we het probleem van de klant snel boven water te krijgen. We gaan concreet aan de slag met schaalbare geavanceerde oplossingen.

Heart this

Strakke code, vakmanschap en werkplezier

Less is more. We bouwen en ondersteunen efficiënte oplossingen voor complexe problemen, waarmee onze klanten vele euro’s per jaar besparen. We doen geen concessies op de kwaliteit, het onderhoud en de veiligheid van de oplossing. Bij th[is] ontwikkelen we platformen, websites, apps en campagnes die niet onnodig ingewikkeld zijn. Ze zijn altijd eenvoudig in gebruik en beheer. Wij zijn van strakke code, vakmanschap en werkplezier. We houden ook van een geintje, want er is meer dan werk alleen.

Ik beveel th[is] aan met een dikke 10

“Als je een platform wilt bouwen from scratch en dat ook wil beheren en verder ontwikkelen, zou ik th[is] met een dikke 10 aanbevelen. Het is super tof om jullie vanaf een afstand te zien groeien als bedrijf.”

Afzal
Afzal MangalDeutsche Telekom | Internet of Things
Bulb th[is]

Waar we vandaan komen

Het begon allemaal in 2016. th[is] oprichters Wesley, Patrick, Justin en Robert kenden elkaar van een gezamenlijke opdracht. De directeur van het bewuste bedrijf, twee developers en een DevOps Engineer/Linux Systeembeheerder besloten gezamenlijk een spoedproject te doen voor een grote opdrachtgever. Samen bouwden we een nieuw CRM-systeem waarin alle accountmanagers hun offertes konden maken en klanten konden registreren. In één weekend stond er een prototype dat de klant overtuigde van onze expertise en snelheid. Hiermee waren This is Support en This is Development een feit.

waar we staan

Waar we nu staan

De klantenkring van th[is] breidde zich na de start snel uit. Ook het personeelsbestand groeide in korte tijd naar zo’n 38 professionals. th[is] bestaat sinds de zomer van 2023 uit vier poten: This is Support, This is Development, This is Creative en This is Performance. De overtuiging dat het anders kan en moet hebben we nooit losgelaten. Dat geldt niet alleen voor IT, maar ook voor app-, UX- en webdesign en coaching en trainingen op het gebied van Objective Key Results (OKR’s). Bij ons werken geen accountmanagers, maar zit je direct met het technische team om tafel. Dus geen blabla-verhalen maar meteen spijkers met koppen slaan. Wij zijn onderdeel van het team bij de klant. In co-creatie ontwikkelen we simpele oplossingen voor jouw uitdagingen. Hoe complexer, hoe beter!

Ontmoet het team

Bekijk iedereen
Nuchtere communicatie this

Nuchter in omgang en aanpak

We zijn rechttoe, rechtaan. Niet onnodig praten, maar gewoon doen. Doelmatig en doortastend, daar houden we van. Bij ons praat je rechtstreeks met het technische team – aan tussenlagen doen we niet. Vaak beginnen we tijdens ons eerste gesprek al aan de oplossing, zodat je meteen de richting van het resultaat ziet.

Samenwerken this

Samen werken aan het resultaat

Klanten worden collega’s, samen werken we naar het gestelde doel. Vertrouwen staat altijd centraal in de co-creatie met onze klant. Samen duiken we gelijk de technische diepte in. We zeggen ook wel eens ‘nee’, als dat beter is voor de klant.

Computer technologie gedreven

Gedreven door technologie

Wij willen altijd iets neerzetten waar we samen met de klant trots op kunnen zijn. Slimme oplossingen waarmee de klant jaren vooruit kan, efficiënter en effectiever kan werken en geld kan besparen. Voor gecompliceerde problemen vinden we inventieve oplossingen. Hierbij vermijden we lange routes en blijven we weg van alle onnodige extra’s. Onze code is less is more.

Klanten

Compass this

Hoe we het doen

Onze klanten staan altijd voorop. Sterker nog, onze professionals worden zelfs onderdeel van het team van de klant. Wij werken net zo samen bij opdrachtgevers als bij th[is] zelf. Onze service komt voort uit wederzijds vertrouwen, eerlijk durven zijn en echt naast de klant staan. Samen strijden we voor hetzelfde eindresultaat. Hierbij is onze ruime ervaring en diepgaande technologische kennis ons kompas.

Wesley Martijn this

Voor wie we er zijn

Wij werken vooral samen met multinationals, maar werken met net zoveel plezier en uitdaging aan vraagstukken voor startups en mkb’ers. Het is vooral de technologische uitdaging die ons triggert. Hoe complexer, hoe beter! Wij nemen klanten en hun problemen altijd serieus, luisteren aandachtig en gaan samen op zoek naar de juiste oplossing. Wij houden klanten niet aan het lijntje om zo veel mogelijk uren te schrijven. Wij schakelen snel en zijn wendbaar. th[is] is een platte organisatie, waarin iedereen gelijkwaardig is. This is our code.