24 7 Support
24 7 Support crop
Support

Altijd online, altijd operationeel

Jij focust op het werk, wij zorgen dat alles werkt.

Een storing, hapering of uitval van IT-systemen, IT-toepassingen en IT-infrastructuur is funest voor je productiviteit en continuïteit. Wij hebben het vakmanschap en de drive om je IT-problemen snel te verhelpen. We zien je problemen vroegtijdig aankomen en staan pal achter je met 24/7 support.

Support Team

Sneller, wendbaar en betrouwbaar

We voeren continu security updates voor je uit en maken je back-ups. Ook adviseren we je hoe de performance omhoog kan en hoe het onderhoud en beheer beter kan. Wij geloven in co-creatie voor het beste resultaat. Met DevOps zorgen we ervoor dat softwareontwikkelaars en beheerders beter samenwerken en communiceren. Dit zorgt voor kortere ontwikkelcycli, minder handmatige processen en betrouwbaardere levering van software, die ook nog eens schaalbaar is. Het resultaat? Meer flexibiliteit en wendbaarheid voor onze klanten.

Wat we doen

Technologies

Wij maken gebruik van geavanceerde technologieën bij het beheer van jouw IT-systemen, applicaties en infrastructuur.

Docker Copy

Docker

Aws Copy

AWS

Azure Copy

Azure

Akamai Copy

Akamai

Kubernets Copy

Kubernetes

My SQL Copy

MySQL

Ansible Copy

Ansible

Hoe we het doen support

Hoe we het doen

We staan voor je klaar met een breed scala aan IT-ondersteuningsdiensten voor onze innovatieve softwareoplossingen. De eerste stap van elk support-traject is een uitgebreid consult om de wensen en behoeften in kaart te brengen. We gebruiken de DevOps-methodiek voor de ontwikkeling van onze software, wat grote voordelen biedt in het beheer en onderhoud. Vervolgens bieden we 24/7 support op onze producten, om acute problemen snel op te lossen en verstoringen te voorkomen. Je bedrijfsvoering en je processen blijven dus soepel verlopen. This is Support voelt als die fijne collega: we reageren snel, luisteren goed, koppelen altijd terug en lossen je problemen snel en doortastend op. Je kunt altijd op ons rekenen. Of je nou een multinational bent, een startup of mkb’er.  

Concultancy support
Concultancy support crop
Support

Consultancy

Samen sterker. Directe ondersteuning zonder omwegen.

Bij This is Support begrijpen we jouw bedrijfsuitdagingen. Wij doen niet aan ingewikkelde procedures, lange wachttijden of technische ruis. De input van jouw technische team is onmisbaar voor goed onderhoud. We zitten om de tafel, luisteren naar jouw verhaal en analyseren het probleem. We geloven dat de beste ideeën ontstaan wanneer we gezamenlijk aan de slag gaan.

Concultancy meetbare resultaten

Meetbare resultaten in plaats van alleen maar advies

Onze aanpak is gebaat bij korte lijnen. Je kunt altijd snel bij ons terecht om te sparren. We weten dat je uitdagingen niet kunnen wachten en staan altijd paraat. Onze consultancy draait om resultaten. Je wilt niet alleen advies, maar vooral meetbare resultaten. Daarom zetten we ons in om voor jou de beste oplossingen te bieden. Oplossingen die jouw bedrijfsprocessen en prestaties aanzienlijk verbeteren.

Collega support sascha

Deel je uitdagingen met ons

Wij staan klaar om te luisteren, samen te werken en concrete resultaten te behalen. Neem contact met ons op en ontdek hoe we samen het verschil kunnen maken voor jouw bedrijf. This is Support staat voor duidelijkheid, samenwerking en oplossingen op maat die jouw succes verder brengen.

Dev Ops 2560x1185
Dev Ops 2560x1185 Copy
Support

DevOps

Blijf concurrenten voor en verzeker jouw toekomst.

Bij This is Support begrijpen we dat succesvolle bedrijven voortdurend evolueren, innoveren en naar meer efficiëntie streven. Na onze consultancy gaan we daarom meteen concreet aan de slag. Wij geloven dat DevOps de beste methode is om continu verbeteringen door te voeren. De kern van DevOps is het stroomlijnen van softwareontwikkeling en operationele processen, met de focus op performance, stabiliteit en kostenoptimalisatie. Zo ben je de concurrentie voor en blijf je future proof.

Kostenoptimalisatie support

Een efficiënte kostenbeheersing van je IT-infrastructuur

Downtime is geen optie voor ons. Onze DevOps-experts werken onvermoeibaar 24/7 door om ervoor te zorgen dat jouw applicaties en systemen soepel draaien. Dit betekent minder zorgen voor jou en meer tijd om je te concentreren op groei en innovatie. Onze DevOps-aanpak is gericht op kostenoptimalisatie, zonder concessies te doen aan kwaliteit en prestaties. We automatiseren routinetaken en identificeren en verminderen verspilling van resources. Daarnaast zorgen we voor een efficiënte kostenbeheersing van je IT-infrastructuur.

Dev Ops Support

Waarom DevOps met This is Support

Onze DevOps-expertise gaat verder dan alleen technologie. We begrijpen dat elk bedrijf uniek is en eigen uitdagingen heeft. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die specifiek zijn ontworpen om aan jouw behoeften te voldoen. Ons team van ervaren ontwikkelaars en operationele experts werkt samen met jouw bedrijf om de prestaties naar een hoger niveau te tillen. Met DevOps van This is Support haal je niet alleen een service binnen, maar een partner die erop gebrand is jouw resultaten te verbeteren. Samen vergroten we jouw succes.

24 7 Support digital 2560x1185
24 7 Support digital crop
Support

24/7 Support

Een belletje of een berichtje is genoeg.

Jij runt een bedrijf en onze IT-systemen spelen daarin een cruciale rol. Maar wat als er buiten kantooruren een probleem opduikt? Voor ons is het niet meer dan logisch dat we altijd en overal support leveren op onze software. Een belletje of een berichtje is genoeg, we schieten in actie en lossen het op.

Collega support sharon arthur

Geen chatbots. Wel echte mensen

Ons toegewijde support team bestaat uit echte mensen. Bij ons geen chatbots of geautomatiseerde berichten. Wanneer je een IT-probleem hebt, kun je erop vertrouwen dat je met een expert spreekt die jou en de situatie begrijpt. Wij gaan meteen voor je aan de slag! Of je nu in een kritieke systeemstoring zit of een vraag over onze software hebt, we behandelen elke uitdaging even serieus. Wij weten dat de factor tijd cruciaal is bij IT-problemen. Daarom garanderen wij altijd een snelle respons op al jouw verzoeken. Wij streven ernaar om je zo snel mogelijk weer operationeel te krijgen. Zo kan jij je focussen op waar jij goed in bent: succesvol een bedrijf runnen.

Ik geef het met een gerust hart aan ze over

“Ik beveel th[is] voor 100% aan. Er zijn weinig partijen die dit kunnen neerzetten en in stand houden. Het gaat en staat met de mensen die er werken. Ik laat het met een gerust hart aan ze over, omdat ze heel capabel zijn.”

Tom-RFC
Tom ParmentierFrieslandCampina
thomas this support

Lig niet wakker van IT problemen

Neem contact op met ons This is Support-team en ervaar de kracht van onze 24/7 support, DevOps-methodiek en consultancy. Jouw probleem is ons probleem.