This Is Development
This Is Development crop
Development

Vakwerk op maat gemaakt

Software die meegroeit met jouw bedrijf van concept tot code.

Development Team

Een clubje vakidioten

This is Development bestaat uit een groep bevriende vakidioten met passie voor softwareontwikkeling. Techies die op de hoogte zijn van de laatste trends en ontwikkelingen, die state-of-art technologieën beheersen. Nuchter, hulpvaardig en eerlijk. We blinken uit in het vinden van eenvoudige manieren om complexe zaken werkend te krijgen.

Raket development

Soepele bedrijfsprocessen en tastbare resultaten

Jarenlange ervaring en expertise helpt ons technische team om het probleem van klanten snel boven water te krijgen. We gaan daarna meteen concreet aan de slag. Ons uitgangspunt is less is more. We doen geen concessies op de kwaliteit, het gebruiksgemak, de veiligheid en het beheer van de oplossing. Soepele bedrijfsprocessen en tastbare resultaten, daar draait het om. De collega’s van This is Support kunnen je volledig ontzorgen bij het beheer en onderhoud van onze oplossingen.

Wat wij doen

Onze favorieten

Wij maken gebruik van geavanceerde technologieën bij het ontwikkelen van efficiënte software-oplossingen.

React Copy

React

Nodejs Copy

Node

Go White

GoLang

PHP Copy

PHP

Docker Copy

Docker

Nextjs White

Next.js

Laravel Copy

Laravel

Javascript Copy

JavaScript

API cloud crop
API Cloud
Development

API Development

Op maat voor elke complexiteit en elke unieke vraag of behoefte.

Elk bedrijf heeft zijn eigen unieke uitdagingen. Standaardoplossingen sluiten zelden precies aan bij wat jij nodig hebt. This is Development maakt oplossingen op maat voor elke complexiteit en elke unieke vraag of behoefte. Dat doen we met API’s.

API Measure

Meer dan alleen verbinden

API's zijn Application Programming Interfaces, de bouwstenen van de moderne technologie. Ze laten softwaretoepassingen met elkaar communiceren en gegevens delen. Bij This is Development gaan we een stap verder dan alleen maar verbinden – we ontwikkelen op maat gemaakte API's die perfect aansluiten bij jouw behoeften.

Jeroen Yordi development

Samenwerken als een hecht team

Onze API-ontwikkeling biedt jou de vrijheid en flexibiliteit om jouw technologie precies zo te laten werken als jij dat wilt. We omarmen complexiteit en zien het als een kans om innovatieve oplossingen te ontwikkelen, die slim bedacht zijn, zo eenvoudig mogelijk. Of je nu een kleine aanpassing of een volledig aangepaste API-oplossing nodig hebt, we maken jouw verwachtingen waar. Wij luisteren naar jouw wensen en werken als een hecht team met jouw mensen samen om de gestelde bedrijfsdoelen te halen. Als je op zoek bent naar maatwerk, innovatie en technologische vrijheid, dan zijn wij jouw partner. Onze API Development Services zijn er om jouw bedrijf de technologische voorsprong te geven.

Custom webapplications
Custom webapplications crop
Development

Custom web applications

Want "one size fits all" leidt zelden tot echte vooruitgang.

This is Development maakt alles op maat om jouw bedrijf te ondersteunen en de prestaties te optimaliseren. Of je nu een compleet e-commerceplatform, een speciale campagnewebsite, een e-learningomgeving of een datavisualisatie-oplossing wilt hebben, we maken het.

web application

Op maat, perfect voor jouw business

Custom Web Applications zijn op maat gemaakte webapplicaties, softwaretoepassingen specifiek ontwikkeld voor unieke (functionele) behoeften, processen, doelstellingen of marktomstandigheden van een organisatie. Wij geloven niet in ‘one size fits all’, omdat het zelden tot echte vooruitgang leidt.

Geautomatiseerde software

Software op een geautomatiseerde manier leveren

Onze applicaties zijn snel efficiënt en schaalbaar, waardoor jouw bedrijfsprocessen soepel verlopen en jouw klanten een naadloze gebruikerservaring krijgen. De onmisbare schakel in een competitieve digitale wereld. Met onze webapplicaties kun je software op een geautomatiseerde en gestroomlijnde manier leveren aan je klanten of gebruikers. Dit versnelt de time-to-market en geeft je een concurrentievoordeel. Dankzij onze veelgeprezen DevOps-benadering automatiseren we het bouw-, test- en implementatieproces, waardoor je snel nieuwe functies kunt uitrollen en software-updates kunt leveren zonder vertraging.

portal development

Naadloos aansluiten bij jou specifieke behoeften

Wil je jouw bedrijfsprocessen stroomlijnen en automatiseren? Onze webapplicaties kunnen dienen als portals waarmee je gegevens centraliseert, processen integreert en betere zakelijke beslissingen neemt op basis van realtime data-inzichten. This is Development ondersteunt je ook op het gebied van Data Integrations. Bij This is Development zien we onszelf niet alleen als dienstverleners, maar als jouw (digitale) partner in succes. We ontwerpen doelgerichte oplossingen die veilig en schaalbaar zijn en naadloos aansluiten bij jouw specifieke behoeften. Onze oplossingen zijn de kracht achter jouw succes.

Oud naar nieuw

Van oud naar nieuw

Heb je (web)applicaties die niet meer aan je eisen voldoen of verouderd zijn? Zijn er legacy-systemen die niet gebruiksvriendelijk zijn of lastig te onderhouden? Wij kunnen ze herbouwen met moderne technologieën, zodat ze weer voldoen aan de normen en eisen van deze tijd. Zo kun jij weer vooruit.

Data Integration
Data Integration crop
Development

Data Integrations

Krijg meer inzicht in je data.

Data is het bloed dat door ondernemingen stroomt. Om de maximale waarde uit je data te halen zet This is Development data-integratie in. Dit is het combineren en samenvoegen van gegevens uit allerlei bronnen tot een coherente en bruikbare weergave. Zodat je met je data aan de slag kunt. In onze maatwerk data-integratieoplossingen consolideren en transformeren we de gegevens uit verschillende bronnen (intern en extern). Jij krijgt zo meer inzicht waardoor je betere beslissingen kunt nemen.

Data Integrations

Bespaar kostbare tijd en middelen

We ontwerpen onze integraties om mee te groeien met je bedrijf. We automatiseren repetitieve taken waardoor je kostbare tijd en middelen kunt besparen. We zorgen ervoor dat je gegevens accuraat en up-to-date blijven, wat cruciaal is voor betrouwbare analyses en rapportages. We begrijpen dat jouw bedrijf afhankelijk is van de juiste gegevens en we zijn vastberaden om oplossingen te bieden die naadloos aansluiten bij jouw behoeften. Onze ervaren teams staan klaar om te luisteren, te begrijpen en te bouwen.

Bink development

Klaar voor de volgende stap?

Klaar om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen? We denken met je mee en zetten je complexe vraagstukken om in innovatieve, op maat gemaakte API-oplossingen, webapplicaties of data-integraties. Zet de volgende stap en neem contact met ons op.