This Is Creative
This Is Creative crop
Creative

Web- oplossingen en apps die doelen behalen

Gebruiksvriendelijk, creatief en supersnel.

Wij ontwerpen en ontwikkelen apps, websites en interactieve componenten die inspelen op de wensen en behoeften van jouw organisatie. Een succesvolle website, app of tool bestaat niet alleen uit een flashy design en state-of the art technologie, maar ook uit een uitstekende gebruikerservaring.

This Is Creative Team

Eerst onderzoeken, dan maken

This is Creative richt zich zowel op front-end development als design. We slaan niet meteen aan het ontwerpen en coderen, maar onderzoeken eerst het onderliggende probleem of jouw businessdoelen. Hierbij gaan wij in gesprek met stakeholders en eindgebruikers. Pas als duidelijk is wat er nodig is, gaan we aan de slag.

Wat we doen

This is Creative schaalt complexe informatie en processen terug naar schone code, zonder onnodige ingewikkeldheid. Tussentijds staan we in nauw contact met de klant en hun klanten en finetunen we voortdurend. Het resultaat? Optimaal presterende en snel ladende creatieve web-oplossingen en apps met een voortreffelijke gebruikerservaring. Jij blij, klant blij!

Technieken

This is Creative maakt bij app-, UX- en webdesign gebruik van best-of-breed technologieën.

Miro Copy

Miro

Figma Copy

Figma

Adobe Copy

Adobe CS

Rive Copy

Rive

Html5 Copy

HTML 5

CSS Copy

CSS

Javascript Copy

JavaScript

React Copy

React

App Design
App Design 2560x1185 Copy
Creative

App Design

Oogstrelende apps die precies doen wat jij en jouw klanten nodig hebben.

jouw visie ons design

Jouw visie, ons design

Wij ontwerpen alleen apps waar we trots op zijn. Een app moet er niet alleen mooi uit zien en simpel in gebruik zijn, maar ze moeten vooral jouw businessdoelen waarmaken. Daarom nemen wij jouw wensen, behoeften en visie als leidraad. Wij doen grondig onderzoek naar wie jij bent en wat jou drijft, wie jouw klanten zijn en wat hun wensen en behoeften zijn. Waar zit de pijn? Dit stelt ons in staat om de werkelijke uitdagingen te definiëren die we willen aanpakken in ons ontwerp.

Cameleon Copy2

User-centered design

We doorlopen korte iteratierondes waarin we onze ideeën en oplossingen testen bij eindgebruikers. Zo stellen we vast of het ontwerp optimaal aansluit bij de behoeften en doet wat het moet doen, of dat het nóg beter kan. Bij ons user-centered design maken onze specialisten gebruik van nieuwe, veelbelovende technologieën. Wij houden van korte lijntjes. Onze ontwerpers en jouw technische team gaan met elkaar om de tafel zitten. Samen vormen we een sterk team en bouwen we creatieve en effectieve oplossingen, die het gewenste resultaat bieden.

Cocreatie creative

Ontwerpen en ontwikkelen in co-creatie

Een goed design is een design dat werkt. De Britse advertentiegoeroe David Ogilvy zei het al: ‘If it doesn’t sell, it isn’t creative’. Bij een goed design staat de user experience altijd voorop. Het gaat dus om meer dan schoonheid alleen. Bij This is Creative begrijpen we dat geen enkel project hetzelfde is. Daarom bieden we oplossingen op maat. Ons werk houdt niet op na de oplevering van de app. Wij blijven betrokken en spannen ons in om de gebruikservaring en performance te optimaliseren. Waar nodig schakelen we snel met onze collega’s van This is Development en This is Support.

App Design colorsmoke

Op zoek naar de ideale app?

Laten we samenwerken en jouw ideeën bespreken en challengen. Samen werken we dit verder uit en zetten we dit om in een uniek design. Een app die er niet alleen goed uitziet en fantastisch presteert, maar ook nog eens uitblinkt in gebruiksvriendelijkheid. Neem contact met ons op en ontdek hoe onze app-designservice het verschil kan maken voor jouw project.

Ux Design
Ux Design Copy
Creative

UX Design

Esthetisch, intuïtief en een geweldige user experience.

UX-design zorgt ervoor dat technologie niet alleen functioneel is, maar ook plezierig en betekenisvol voor de gebruikers. Bij This is Creative staat de gebruikerservaring centraal bij het ontwerp van onze creatieve digitale oplossingen.

Interactie customers

Interactie bevorderen en betrokkenheid verhogen

Onze UX-designers nemen de tijd om jouw organisatie en jouw doelgroep te begrijpen, de behoeften te analyseren en de customer journey te optimaliseren. Het design moet niet alleen esthetisch in orde zijn, maar ook interactie bevorderen en de betrokkenheid van (potentiële) klanten verhogen. We zijn pas tevreden als jouw gebruikers de toepassing niet alleen gebruiken, maar er ook echt van gaan houden.

Meter UX

Tevreden klanten als beste reclame

Jouw gebruikers hebben verwachtingen en doelen. Wat maakt jouw producten en diensten uniek voor hen? Wat zijn hun wensen en behoeften? Je wilt jouw (potentiële) klanten een zo goed mogelijke ervaring bieden, zonder hindernissen. Dus geen ergernissen over trage apps of sites of verdwaald raken in een woud aan opties, maar een intuïtief en gebruiksvriendelijk design en snel ladende software-oplossingen. Want een tevreden klant is jouw beste reclame.

Rowan Bink creative

Co-creatie: een gouden combinatie

Wij geloven in samenwerking en houden van korte lijntjes. Onze designers werken nauw samen met jouw team om de user experience van de oplossing te optimaliseren. Wij blinken uit in design en front-end development en jij kent jouw organisatie en jouw klant als geen ander. Een gouden combinatie! Op basis van de input van jouw technische team zorgen ervoor dat het ontwerp naadloos integreert met de bestaande systemen en precies doet wat je nodig hebt.

Unieke projecten creative

Elk project is uniek

Bij This is Creative begrijpen we dat geen enkel project hetzelfde is. Daarom bieden we oplossingen op maat. Of het nu gaat om een mobiele app, webapplicatie of softwareplatform. Ons werk houdt niet op na de oplevering van onze oplossing. Wij blijven betrokken en spannen ons in om de gebruikservaring en performance voortdurend te optimaliseren. Waar nodig schakelen we snel met onze collega’s van This is Development en This is Support.

Met een gerust hart laat ik het aan ze over

“Ik beveel th[is] voor 100% aan. Er zijn weinig partijen die dit kunnen neerzetten en in stand houden. Het gaat en staat met de mensen die er werken. Ik laat het met een gerust hart aan ze over, omdat ze heel capabel zijn”

Tom-RFC
Tom ParmentierFrieslandCampina
Geweldige gebruikservaring

Ook een geweldige gebruikservaring bieden?

Klaar om met This is Creative de gebruikerservaring naar een nieuwe hoogte te brengen? Neem contact met ons op. Samen werken we aan creatieve, goed presterende oplossingen waar je gebruikers van gaan houden.

Web Design
Web Design Copy
Creative

Web Design

Jouw visie en de wensen van jouw klanten vormen de inspiratie voor elke pixel op het scherm.

Een website is niet alleen jouw online visitekaartje, maar is ook een krachtig verkoopkanaal. Dat begint met het verstrekken van waardevolle informatie, het opbouwen van jouw merk, het genereren van leads en het leggen en onderhouden van klantcontact. Ook dashboards en webapplicaties zorgen voor unieke web-ervaringen die jouw merkidentiteit tot leven brengen. Dit alles levert een waardevolle bijdrage aan jouw online succes.

merkidentiteit creative

Breng je merkidentiteit tot leven

This is Creative wil jouw visie, missie en merkidentiteit begrijpen. Wat maakt jouw bedrijf uniek? Wie zijn jouw klanten en wat willen ze zien en ervaren? Onze experts zetten dit in nauw overleg met jouw business team en technische experts om in een op maat gemaakt design. Wij geloven namelijk sterk in co-creatie. Bij het ontwerp staat de user experience altijd centraal. Want websites moeten niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook intuïtief en gebruiksvriendelijk.

Telescoop creative

Jouw visie, onze leidraad

Voordat we toekomen aan het ontwerp gaan we dus in gesprek met jouw doelgroep om hun wensen en behoeften in kaart te brengen. Zo ontwikkelen we een website die optimaal aansluit bij de verwachtingen en eisen van alle stakeholders en klanten. Indien gewenst kunnen wij ook ondersteunen op het gebied van contentoptimalisatie, rebranding, development en support. Onze collega’s van This is Development en This is Support zijn nooit ver weg.

Shadi Kim creative

Laat een blijvende indruk achter

Ben je klaar om een onvergetelijke online indruk te maken op jouw bezoekers? Jouw website wordt een krachtig hulpmiddel om je doelstellingen te bereiken. Laten we samenwerken en jouw ideeën omzetten in een uniek webdesign. Fraai, optimaal presterend en gebruiksvriendelijk.