Partnerships
Partnerships performance
Performance

Partnerships

Samen kom je verder.

Boardroom OKR

OKR-Institute

This is Performance heeft een partnership met het OKR-Institute (OKRI). OKRI is in 2017 opgericht en draagt het gedachtengoed uit van Andrew Grove, voormalig CEO van Intel. De OKR-methode is een raamwerk voor het stellen van doelen dat door individuen, teams en organisaties wordt gebruikt om meetbare doelen te definiëren en hun resultaten bij te houden. Wij zijn GOLD-partner van OKR-Institute en hebben een exclusieve licentie voor de Benelux. OKRI heeft trainings- en coaching-centra in Duitsland, Nederland, Engeland, Singapore, Maleisië en Oman. Wij vertalen de OKRI-trainingen en video’s van het certificeringsprogramma naar het Nederlands en voeren updates en verbeteringen door. Dit doen we in nauwe samenwerking met onze andere partners.

Puzzle performance

Xebia Academy

Xebia Academy is het belangrijkste trainingsbureau in de markt van Agile-trainingen in Nederland (en daarbuiten). Xebia is opgericht in 2001 en telt inmiddels meer dan 5.500 professionals in 24 kantoren op vier continenten. In Nederland heeft het kantoren in Hilversum en Amsterdam. Xebia Academy verzorgt trainingen op het gebied van onder meer Agile, Cloud, Data en AI, DevOps, Leiderschap, Scrum, Security en Software Development. This is Performance herschrijft samen met Xebia de OKR-training voor leaders. Verder trainen wij hun trainers en huren ze regelmatig trainers van ons in.

Books stairs

Epic Agility

Ook Epic Agility, een andere toonaangevende trainingsorganisatie, heeft een partnership met This is Performance getekend en biedt via ons het OKR-programma aan. Epic Agility is opgericht door Jeroen Molenaar, die verantwoordelijk was voor het selecteren, opleiden, coachen en begeleiden van interne agile-coaches bij de transformatie van ING. Epic Agility werkt onder meer voor DELA, KLM, Triodos en KPN. Net als Xebia Academy neemt Epic Agility OKR-licenties van ons af en trainen wij hun trainers.