Performance
This is Performance crop
Performance

Het OKR Programma

Of je nu een beginner bent of al wat verder gevorderd, of je nu van bovenaf begint of juist van onderop, of je nu alles in één keer groots aanpakt of liever met een pilot begint. Het maakt niet uit, zolang je maar solide kennis en vaardigheden hebt want daarmee kom je echt vooruit.

Performance Team

Wat we doen

Met ons geaccrediteerde OKR Programma, ontwikkeld in samenwerking met het internationale OKR Institute®, zet je stappen om een echte OKR-expert te worden. Wat kan je verwachten? Met de gratis OKR Foundations certificering, nemen we je mee in de basisprincipes van OKRs. Als gecertificeerde OKR Practitioner (C-OKRP®) leer je hoe je OKRs effectief opstelt en sterker maakt, hoe je in cadans komt en wat helpt bij het afstemmen met teams en afdelingen. Word een OKR Leader (C-OKRL®) om teams te begeleiden bij het uitvoeren van OKRs en het creëren van een gunstige werkomgeving. Als OKR Professional (C-OKRPro®) ben jij degene die het OKR Programma binnen jouw organisatie traint en adviseert over OKR-implementatie.

Programma

Books Okr Books Leader

Trainingen & Workshops

We bieden dit programma in twee formats aan. De trainingen zijn gericht op de theoretische aspecten en de voorbereiding voor het examen. Onze workshops bieden daarentegen ruimte voor zelfreflectie, praktische ervaring en bevatten oefeningen die je direct kunt toepassen in je eigen werkcontext. Onze workshops volgen het TBR-model (Training from the back of the room). De manier waarop we de stof behandelen is gebaseerd op verbindingen leggen, concepten begrijpen, concrete toepassing en conclusies trekken op interactieve wijze met groep.

Owl Practitionar

OKR Institute e-learning platform

Alle onderdelen worden ondersteund met e-learning modules, waar je de stof in module vorm en ondersteund met video’s nog een keer door kunt nemen. In deze omgeving worden ook de examens afgenomen. Als OKR Professional krijg je tevens toegang tot het OKR Institute e-learning platform, waar expertise, ervaringen en sjablonen worden gedeeld en uitgewisseld tussen professionals zoals jij.