werken bij this
werken bij this crop

Werken bij ons

th[is] zoekt mensen die het in de IT anders willen doen. Die kicken op strakke code, vakmanschap én veel werkplezier. Niet op strakke pakken, onnodige heisessies en dom uurtjes rammen. Bij ons heb je veel eigen inbreng. We vertrouwen op jouw expertise en je krijgt veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. Bij th[is] geef je je baan zelf vorm. Je mag eigen projecten aandragen en krijgt veel verantwoordelijkheid.

Vacatures

Jouw ideale functie hier (nog) niet gezien?

Neem contact op
Daan Sharon this

Creatief, uitdagend en persoonlijk

We werken aan uitdagende projecten voor toonaangevende opdrachtgevers op het gebied van development, creative design, support en performance. th[is] werkt voor multinationals, mkb+ en startups in uiteenlopende sectoren. We gaan altijd op zoek naar de perfecte match voor jou. Binnen th[is] staat werkgeluk voorop. Wij vinden het belangrijk dat iedereen goed in zijn of haar vel zit. We houden van een geintje, want er is meer dan werk alleen.

DNA this

Wat ons uniek maakt

We zijn het meest trots op onze cultuur. De beste omschrijving is een groep vakidioten met passie voor IT. Vrienden, of misschien wel een soort familie. We zijn tech-driven, totaal niet arrogant, hulpvaardig en eerlijk. Samen werken we aan hetzelfde doel: de beste oplossing voor de klant. Bij ons is iedereen welkom, als je maar uitblinkt in je vak. Wij streven naar een dynamische en inclusieve werkomgeving. Verschillende perspectieven en achtergronden zijn goed voor innovatie en groei. Er is veel ruimte voor feedback, daarmee help je elkaar vooruit. We respecteren je, zien je en zetten in op je skills. Onze mensen beheersen een groot scala aan talen en frameworks, daar profiteer jij ook van.

Ontmoet het team

Bekijk iedereen
Nuchtere communicatie this

Nuchter in omgang en aanpak

We zijn rechttoe, rechtaan. Geen onnodig gepraat, maar mouwen opstropen en gaan. Doelmatig en doortastend, daar houden we van. Aan tussenlagen doen we niet. De sfeer is open en informeel. We zijn een tikkie eigenwijs.

Samenwerken this

Samen werken aan het resultaat

Klanten worden collega’s, samen werken we naar het gestelde doel. Je neemt bij This je verantwoordelijkheid en werkt zelfstandig op basis van vertrouwen. Samen duiken we gelijk de technologie in. Hierbij kan je rekenen op input van je collega’s. Kennisuitwisseling is key. Door ons buddysysteem leer je snel en specifiek nieuwe skills – je kiest zelf waar je sterker in wil worden.

Computer technologie gedreven

Gedreven door technologie

Wij willen altijd iets neerzetten waar we samen met de klant trots op kunnen zijn. Voor gecompliceerde problemen vind je inventieve oplossingen. Hierbij vermijden we lange routes en blijven we weg van alle onnodige extra’s. We zoeken talent op het gebied van back-end development, application development, infrastructure development, creative design, managing and monitoring, service desk, 24/7 support en performance-training en -consultancy.

Klanten

Werkplek this

Wat we bieden

Om op topniveau te kunnen presteren zijn goede arbeidsvoorwaarden vanzelfsprekend. Zo krijg je bij ons een goed salaris, 25 vakantiedagen, een eigen laptop, lease-auto of -fiets bij een vaste aanstelling. Daarnaast bieden we een gedegen pensioenregeling en natuurlijk een jaarlijks opleidingsbudget. We zeiden het al: bij ons voelt het als een vriendengroep. Dat betekent ook dat we regelmatig leuke dingen ondernemen met z’n allen. Iedere vrijdag is er ruimte voor eigen projecten en samenwerkingen. Die zijn meestal werkgerelateerd, maar regelmatig doen we ook hobbyprojecten. Dit houdt ons scherp en vinden we leuk. Vrijdag is bij ons de gezelligste dag op kantoor. We regelen elke dag een gezamenlijke warme lunch. Dan nemen we even de tijd om samen te zitten en rustig te eten. Op vrijdag bestellen we de lunch bij een restaurant. We sluiten de week af met een borrel.

Almin Robert

Werkomgeving

Je werkt afwisselend thuis en op ons kantoor in Utrecht. Dat kantoor staat pal langs de A2 en is goed bereikbaar met OV, auto of fiets. Dat je pas na de file komt, vinden we niet meer dan logisch. We kijken naar je output en werken op basis van vertrouwen. Daarom heb je flexibele werkuren en -dagen. Wij zijn voorstanders van thuiswerken en bieden je thuis net zulke goede faciliteiten als op kantoor. Je wordt desgewenst voorzien van een full option thuiswerkplek en een thuiswerkvergoeding. Natuurlijk krijg je ook een internet- en telefoonvergoeding.

werken bij this

Is th[is] you?

Bij th[is] vertrouwen we elkaar en praten we over werk, maar ook over privé (als je dat wil). Een goede werk-privé balans is belangrijk en daar doen we niet moeilijk over. Uiteraard moeten projecten wel af en soms trekken we een avond door. We stoppen pas als we trots zijn op het resultaat. Herken jij je hierin? Ben jij een waardevolle aanvulling op ons groeiende team? th[is] is the moment! We zoeken jou.